Убезпечення – це відповідальність усіх організацій мережі Карітасу України, спрямована на те, щоб їх персонал та програми шанували та захищали гідність усіх людей та права – особливо дітей та вразливих груп дорослих – жити вільним від жорстокого поводження та заподіяння шкоди життям.

18 березня 2024 року для працівників та волонтерів ЗОБФ «Карітас Святого Мартіна» та БКО «Санкта Єлізабета» було організовано тренінг – огляд Політик та Процедур системи Убезпечення Карітасу України, що стосується домагань, сексуальних домагань, знущань, зловживань, експлуатації та торгівлі людьми. Тренінг проведено за ініціативи Релігійної Місії «Карітас-Спес» Римсько-Католицької Церкви в Україні.

Щира подяка Caritas-Spes Ukraine, завдяки яким забезпечено роздачу якісного зимового взуття та та термобілизни найбільш потребуючим дітям Закарпатської області! Висловлюємо Вам вдячність від нашого фонду, а також від дітей, які отримали допомогу. Ми дуже цінуємо Вашу увагу та благодійність, нехай Господь поверне Вам добро сторицею! Бажаємо Вам щастя, МИРУ, спокою в душі та Божої благодаті!

Поїхати в гори в мирний час завжди означало щось благословенне. До початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Закарпаття було мальовничим регіоном, де діяла наша Місія. До війни БФ «Карітас святого Мартіна» пропонував унікальні можливості для духовного оздоровлення, навчання й активного відпочинку дітей і дорослих. Зараз усі наші Центри переоблаштовані під проживання вимушених переселенців.